2011. augusztus 7., vasárnap

Klubtali és júliusi napló oldal

Tegnap klubtalálkozó volt a scrapbook.hu - nál. Elsőnek érkeztünk Totyival és Orsival, aki a két kis manót is hozta magával. Számomra hihetetlen, hogy egy 5 éves egyedül ilyet tud:

Na, elájultatok? Mert akkor most mutatom a 3 évest is:

Mit is mondhatnék? Nem jutok szóhoz. Mi lesz később??

Na jó, befejezem a más tollaival (lányaival) való ékeskedést. Itt látható az egész galéria.
Ismét új embereket sikerült megismernem. Fegyával és Zitával most először volt alkalmam találkozni, és nagyon örülök neki, hogy ez megtörtént. :)

Még ott elkezdtem egy oldalt készíteni, ami valahogy nem akart összeállni. Aztán csak ma jöttem rá, hogy az az oldal éppen arra volt jó, hogy kipróbáljam az új Prima maszkjaimat és a kenőfejes akrilfestéket. Hát ez utóbbi valami HIPER-SZUPERSÉGES-FANTASZTIKUS CUCC ám! Kell majd még más színben is. Pl. sablont festeni ezzel sokkal jobb mint a tintával. Nem folyik alá a sablonnak.

Végül némi inspiráció hatására a kövekező oldalt sikerült elkészíteni a naplómba. Még július elején készült a fotó a kutyával meg a macskával. Mostanában bele vagyok esve a fekete-fehér fotókba és a viszonylag egyszerű körítésbe. Lehet, hogy ez az időszak majd holnapig tart nálam, de lehet, hogy végre rátalálok egy olyan stílusra, amit igazán a magaménak érzek. Mert ez most ebben a pillanatban nagyon ilyen.

Felhasználtam:
Papír és betűk: Basicgrey
Bélyegző: Viva + egy darab linóleum meg egy darab műanyag izé méhsejt mintával, meg még valami gumi bigyó, ezeket persze hogy gubiztam valahol. :DD
TH tissue tape, egy tegnap vagdosott chipboard virág.
Miltonok: innen-onnan. 3 db 3 helyről.
Melltartópánt, egy nem tudom hogy hívják kapocs egyik fele,
Varrógéppel varrt keretek, kis maradék grunge mintás papír, valamint Totyi és Szofia szemétnek nyilvánított maradékai. :DDD (nem bírom ki, hogy össze ne szedjek mindet)

NU, mára ennyi pont elég is lesz belőlem. Köszi, hogy itt jártál! 

8 megjegyzés:

  1. de jó lehetett nektek! ilyenkor úgy sajnálom, hogy a világ végén lakom...

    VálaszTörlés
  2. Gondoltam a scrapesekre szombaton!De jó lehetett!az oldalad pedig fantasztikus, nekem is rettenetesen tetszik!!!!

    VálaszTörlés
  3. Hűűű, de jó lehetett! A két lánykának, pedig volt kitől ellesnie a fortélyokat! Nagyon ügyesek! Le a kalappal előttük!!!!! Igazán büszke lehet rájuk Orsi!
    Amúgy az oldalad zseniális!!!! Naggggyyyon jó lett!

    VálaszTörlés
  4. Bogi mi épp annyira örültünk.Valóban jó kis klubidő volt.

    VálaszTörlés
  5. nagyon tetszik az oldalad, Bogi! Gyönyörű lett!!! (A lányok pedig nagyon ügyesek, valóban büszke lehet Orsi)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon köszönöm mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  7. Jó volt veletek találkozni. :) Orsi lányai tényleg nagyon-nagyon ügyesek. Miket fognak majd alkotni, ha nagyobbak lesznek? A te oldalad is szuperséges, mint mindig. Nagyon jó témát találtál hozzá és ez a stílus jól áll neked. :)

    VálaszTörlés
  8. Júúúj itt pirulok, de múlthéten valahogy kimaradt a blogolvasás, erre mit látok! Köszi a képeket! (és itt jegyzem meg, ki gondolná, de tényleg nagyon büszke vagyok rájuk! :DDDD)

    VálaszTörlés